maandag 30 mei 2011

hulp!


Ik probeer een manier te vinden om op een energiebesparende manier (wegens tijdsgebrek) toch goeie achtergronden te maken. wat vinden we hiervan?


15 opmerkingen:

 1. de manier van tekenen is ok, maar ik zou de kleuren een beetje aanpassen, momenteel verdwijnt uw beest nogal in de achtergrond. misschien een paar tinten lichter?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah bedankt voor de reactie. dat is idd ook een probleem waar ik mee zit. ik had ze eigenlijk net donkerder gemaakt...maar ik zal er nog wa aan prutsen, wie weet beleven we een aha-erlebnis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tis goe man idd misschien het beest iet lichter en kzou dieje zwarten boom/tak kleiner maken of vervangen want het eist nogal veel aandacht van de illustratie!

  jens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aight merci. beetke kleiner proberen te zetten dan...
  sebiet komt da hier nog goe

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krijg zo de indruk, dat het dier in een diep donker bos aan het rondsnuisteren is voor een levende prooi, voor mij werkt het zo wel.

  A. H.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als het aan mij ligt, zou ik dat beest in zijn natuurlijke omgeving plaatsen. Namelijk de parking van: Carré, Koning Leopoldlaan, 2 2830 Willebroek...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Misschien kan je wel achtergronden scannen... zoals bv landkaarten, oude papieren etc. ipv de achtergronden te tekenen. Tip van uw klasgenoot G.T.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vindt het ook wel werken zo. Als je de indruk wilt geven dat er meer detail in zit kan eens opzoek gaan naar goeie free brushes of er zelf make. Kheb er zo wel een paar goeie..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. danke voor de comments en adviezen.
  ik heb hier al wel een brush gebruikt die ik zelf heb gemaakt. voor de bladjes in de struik. maar te veel wil ik da ook ni gebruiken...het mag ni té hard opvallen :)
  achtergronden scannen zou wrs ook wel werken, maar das veel zoekwerk en ik wil het liever zelf tekenen.
  CONCLUSIE!! ik ga het op deze manier doen. dan kan ik verder werken aan de volgende prenten.

  nogmaals dank, makkers

  BeantwoordenVerwijderen
 10. aja ik hou trouwens wel van de nieuwe trend om uw comments te signeren. dan weet ik tegen wie ik het heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik bedoelde geen stempel brushes zoals je bladjes, maar echt brushes om volvlakken met te painten. Kheb er zo bv één die een korrelachtig effect geeft, wat dus meer detail brengt :)zo heb k er ook n goeie voor haar of pluime te tekene, dat je ni haar/haar moet tekene..
  But this way works fine :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. aja zo heb ik er ook wel enkele idd. ik had ni helemaal door wat je bedoelde :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik zou oppassen met uw bladjes(groen zo) op de achtergrond, er moeten een paar dik gekleurde, echtere boven op. Voor wat afwisseling ofzo? Ma uw lichtgebruik en beest zien er echt niccccce uit.

  BeantwoordenVerwijderen